Flasköppnare och kapsylöppnare i mässing 

På Mr Fredrik har vi ett brett utbud av högkvalitativa flask- och kapsylöppnare från Gusums Messing i en mängd olika utföranden från Gusums Messing. Välj mellan en kapsylöppnare i form av en fotboll, ett ekollon eller varför inte i form av en härlig krabba? Våra flask- och kapsylöppnare fyller samma funktion oavsett vilken design du väljer, men de finns i dessa olika modeller för att tillfredsställa flera olika personliga stilar.

Alla våra kapsylöppnare från Mr Fredrik är tillverkade av mässing eller i nickelpläterad mässing från Gusums Messing, samtliga tillverkade i blyfri mässing. Utforska vårt fantastiska utbud av kapsylöppnare nedan och välj en perfekt modell som passar just dig bäst!

Kapsylöppnare i blyfri mässing

Alla våra kapsylöppnare är tillverkade av högkvalitativ blyfri mässing. Detta val av material säkerställer produktens hållbarhet och robusthet, men även dess säkerhet i kontakt med livsmedel då mässing har antibakteriella egenskaper. Mässingen ger även varje öppnare en distinkt glans som kan komplettera andra köksredskap eller serveringsdelar i mässing eller andra metaller, så det är även fint att titta på.

Unika kapsylöppnare i spännande former från Gusums Messing

Vi är stolta över att kunna erbjuda ett omfattande sortiment av kapsylöppnare från Gusums Messing i mässing som inte bara är funktionella utan också estetiskt tilltalande. Vårt sortiment kapsylöppnare inkluderar unika former som bin, tennisracket, ankare och till och med krabbor, vilket verkligen adderar en rolig och personlig touch till din köksutrustning. 


Varje kapsylöppnare i vårt sortiment är noggrant utformat för att vara ett blickfång och dessa unika modeller gör våra kapsylöppnare till perfekta gåvor eller samlarobjekt. Tänk dig glädjen och överraskningen när gästerna ser en kapsylöppnare formad som en krabba vid din nästa middagsbjudning, det är ju en garanterad konversationsstartare! Utforska vårt unika sortiment av spännande kapsylöppnare från Gusums Messing redan idag och välj en som kommer garantera många glada miner på middagen eller festen!

Kapsylöppnare: Visste du att…?

Den första kapsylöppnaren patenterades år 1894 av William Painter i Baltimore, USA. Ironiskt nog uppfanns kapsylöppnaren inte förrän efter att kapsylen hade uppfunnits, även det av William Painter. Detta lilla tillägg till flaskan krävde ett helt nytt verktyg för att öppna, vilket i sin tur ledde till uppfinningen av kapsylöppnaren. På grund av deras mångfald i design och funktionalitet har kapsylöppnare blivit populära samlarobjekt. Vissa samlare specialiserar sig på öppnare från specifika länder, historiska perioder, eller unika material och former. Med en kapsylöppnare från Mr Fredrik, får du garanterat ett unikt tillskott i din samling!