MUNKA SWEDEN (TENN)

VÄLKOMMEN TILL MUNKA SWEDEN - VÅRT VARUMÄRKE FÖR TENNPRODUKTER

Munka Sweden grundades på 1980-talet och har återupptagit många äldre  modeller av tennprodukter som genom årtusende producerats av skickliga  hantverkare.  I vårt sortiment hittar du repliker från alla århundradena  från 1600-talet. Förutom repliker av äldre produkter designar vi även  nya moderna produkter. Vissa skapas i samarbete med designers och  tillverkas i små numrerade upplagor, stämplade och signerade av  designern. 

Välkommen in och njut av det gamla och det moderna. Munka Sweden - Tradition och Innovation i design av tenn Munka Sweden, grundat på 1980-talet, har en rik arv som sträcker sig  över århundraden av tennproduktion. Genom att återuppliva många äldre  modeller av tennprodukter har företaget bevarat och hyllat den  traditionella konsten och hantverket.

 Utöver att reproducera äldre produkter, strävar Munka Sweden också efter  att skapa nya och moderna produkter. I samarbete med designers föds  unika kreationer, vars små upplagor tillverkas, stämplas och signeras av  designern själv. Detta ger varje produkt en unik känsla av exklusivitet  och autenticitet. 

Munka Swedens sortiment bjuder in till en resa genom tid och stil, där  det gamla och det moderna möts. Här kan man uppskatta både historiens  vingslag och nutidens innovationer. Välkommen att utforska vårt utbud och njut av det bästa från det  förflutna och nutiden, för i Munka Sweden finner du en skattkista av  tradition och nyskapande.