Cafébord

Med ett vackert cafébord kan din trädgård bli en drömsk plats, som verkligen bjuder in till fika och kaffe under härliga sommardagar och mysiga kvällar. Våra cafébord från Mr. Fredrik tillverkas alltid i Europa och har genomgått en noggrann tillverkningsprocess där de galvaniserats och sprutlackerats för att förhindra rost och säkerställa lång hållbarhet. På så vis kan du vara trygg i att du får ett cafébord av hög kvalitet som kommer att hålla en lång, lång tid framöver! Upptäck vårt gedigna sortiment av cafébord nedan och hitta ditt föredragna bord för att skapa din drömträdgård!

Kvalitativa cafébord utomhus

När du köper våra högkvalitativa cafébord för utomhusbruk kan du vara trygg med att du får ett bord som inte bara är vackert, utan också är ett hållbart och väderbeständigt alternativ. Våra cafébord är tillverkade av högkvalitativa material som genomgår en noggrann process av galvanisering, epoxylackering och sprutlackering. Detta säkerställer att ditt cafébord är väl skyddat mot rost, även vid exponering för tuffa väderförhållanden, som till exempel kraftiga regnskurar. Vanliga cafébord som inte har galvaniserats rostar vanligtvis ganska fort då regn och andra väderförhållanden sliter på materialet. Eftersom alla våra cafébord galvaniseras behöver du inte oroa dig för att dina möbler ska rosta efter regn och rusk. En investering i ett cafébord från Mr. Fredrik är därför en långvarig investering i din trädgård.

Vackra cafébord för din trädgård

Genom vårt variationsrika utbud hjälper vi på Mr. Fredrik dig att hitta det perfekta cafébordet för livliga brunchar, avkopplande kaffestunder och spontana grillkvällar. Våra cafébord finns i en mängd olika färger, inklusive mörkgrönt, svart och vitt, så du kan hitta den perfekta färgen för att matcha just din trädgård. Den eleganta skurningen på caféborden gör att borden förblir robusta och enkla att ställa saker på, perfekt för fikat!

Om du har några som helst funderingar eller frågor kring våra produkter, tveka inte att kontakta oss på Mr. Fredrik. Vi värnar om våra kunder och finns här för att bistå dig med vår support och expertis!