Ouvre-bouteilles et décapsuleurs en laiton et nickel plaqué

Nos ouvre-bouteilles et décapsuleurs remplissent la même fonction quelle que soit leur conception, mais sont conçus pour s'adapter à votre style et à vos intérêts. Vous pouvez choisir entre des décapsuleurs en laiton et en laiton plaqué nickel, tous fabriqués en laiton sans plomb. Vous trouverez des ouvre-bouteilles pour les amateurs de bateau, de golf, de football, etc.

Kapsylöppnare i blyfri mässing

Alla våra kapsylöppnare är tillverkade av högkvalitativ blyfri mässing. Detta val av material säkerställer produktens hållbarhet och robusthet, men även dess säkerhet i kontakt med livsmedel då mässing har antibakteriella egenskaper. Mässingen ger även varje öppnare en distinkt glans som kan komplettera andra köksredskap eller serveringsdelar i mässing eller andra metaller, så det är även fint att titta på.

Unika kapsylöppnare i spännande former från Gusums Messing

Vi är stolta över att kunna erbjuda ett omfattande sortiment av kapsylöppnare från Gusums Messing i mässing som inte bara är funktionella utan också estetiskt tilltalande. Vårt sortiment kapsylöppnare inkluderar unika former som bin, tennisracket, ankare och till och med krabbor, vilket verkligen adderar en rolig och personlig touch till din köksutrustning. 


Varje kapsylöppnare i vårt sortiment är noggrant utformat för att vara ett blickfång och dessa unika modeller gör våra kapsylöppnare till perfekta gåvor eller samlarobjekt. Tänk dig glädjen och överraskningen när gästerna ser en kapsylöppnare formad som en krabba vid din nästa middagsbjudning, det är ju en garanterad konversationsstartare! Utforska vårt unika sortiment av spännande kapsylöppnare från Gusums Messing redan idag och välj en som kommer garantera många glada miner på middagen eller festen!

Kapsylöppnare: Visste du att…?

Den första kapsylöppnaren patenterades år 1894 av William Painter i Baltimore, USA. Ironiskt nog uppfanns kapsylöppnaren inte förrän efter att kapsylen hade uppfunnits, även det av William Painter. Detta lilla tillägg till flaskan krävde ett helt nytt verktyg för att öppna, vilket i sin tur ledde till uppfinningen av kapsylöppnaren. På grund av deras mångfald i design och funktionalitet har kapsylöppnare blivit populära samlarobjekt. Vissa samlare specialiserar sig på öppnare från specifika länder, historiska perioder, eller unika material och former. Med en kapsylöppnare från Mr Fredrik, får du garanterat ett unikt tillskott i din samling!