Mr Fredrik 

 Mr Fredrik är ett företag som grundades år 2005  av Fredrik  Strömblad, en passionerad entreprenör vars resa till Asien  blev  startskottet för en framgångsrik verksamhet inom  inredningsbranschen.  Det hela började när Fredrik, inspirerad av de  vackra fontäner och  skulpturer han stötte på under sin semester,  bestämde sig för att  försköna sitt eget nyförvärvade hus på landet med  liknande konstverk.

Det  dröjde inte länge förrän vänner och  bekanta, imponerade av Fredriks  smakfulla inredning, började uttrycka  intresse för att också förädla  sina trädgårdar och hem med liknande  produkter. Det var här som idén om  att förvandla sin passion till en  lönsam affärsverksamhet tog form och  Mr Fredrik föddes.

Idag,  nästan 25 år senare, är Mr  Fredrik fortfarande synonymt med eleganta  fontäner, men  företaget har också expanderat sitt sortiment till att  inkludera ett  brett utbud av trädgårdsmöbler och inredningsprodukter  tillverkade av  olika metaller. Vad som utmärker Mr Fredrik Interior är  inte bara  kvaliteten på deras produkter utan också det  konsthantverksmässiga  tillvägagångssättet som genomsyrar hela  företagets verksamhet.

En  av de mest framträdande egenskaperna  hos Mr Fredrik är  användningen av olika material för att skapa  spännande och unika  produkter. Här finns inte enbart traditionella  metaller som mässing  eller tenn utan också material som porslin, plåt  och aluminium används  för att skapa föremål som utstrålar både stil och  karaktär.

Den  mångfalden i materialvalen återspeglas i det  varierande sortimentet av  produkter som erbjuds av Mr Fredrik. Från  eleganta fontäner som  ger trädgården en touch av lyx till stilrena  trädgårdsmöbler som lockar  till avkoppling utomhus. Inomhus erbjuder  företaget också en mängd  olika inredningsprodukter, från smakfulla  ljusstakar till praktiska  förvaringslösningar, alla tillverkade med  samma omsorgsfulla  uppmärksamhet på detaljer och kvalitet.

Det  är den passion för  konsthantverk och det ständiga strävandet efter att  erbjuda sina kunder  något utöver det vanliga som har gjort Mr Fredrik  till en aktör med ett annorlunda sortiment inom inredningsbranschen. Med  en kombination av unika  produkter, enastående kvalitet och en  personlig service är det inte  svårt att förstå varför våra kunder  återvänder till Mr Fredrik gång  på gång för att försköna sina hem och  trädgårdar med något alldeles  speciellt.