Trädgårdsmöbler i smide

Välkommen att utforska vårt fantastiska utbud av trädgårdsmöbler i smide från Mr. Fredrik! Våra utemöbler i smide tillverkas i Europa inom EU och med stål enbart från EU, för att garantera högsta kvalitet i svetsning, stål, skydd mot rost, miljö mm. Alla våra utemöbler i smide är  galvaniserade och sprutlackerade för att uppnå bästa möjliga skydd mot rost. Utan galvanisering blir trädgårdsmöbler annars lätt rostiga efter kort tid och tappa färgen, men med våra trädgårdsmöbler i smide kan du vara säker på att du får högkvalitativa utemöbler som kommer att hålla i en lång, lång tid framöver. Vår leverantör är ISO1401 och ISO 9001:2015 certifierad,. Utforska vårt fina sortiment av utemöbler och trädgårdsmöbler i smide idag och gör din trädgård till en mysigare plats! LÄS MER OM HUR DU VÄLJER UTEMÖBLER - LÄNGST NER PÅ SIDAN.

Så Väljer Du Rätt Utemöbler i Smide: En Guide till Kvalitet och Lång Livslängd

Att välja utemöbler i smide är mer än bara en fråga om stil och design. Med tanke på det tuffa klimatet utomhus är det avgörande att förstå vilka material och behandlingar som använts för att säkerställa möblernas hållbarhet och motståndskraft mot väder och vind.

Viktiga Aspekter att Överväga

Produktion och Behandling

När du väljer smidesmöbler bör du först undersöka hur möblerna har producerats och vilken behandling de har genomgått. Ett vanligt fenomen är att smidesmöbler över tid utvecklar en patina, vilket ofta är ett fint sätt att säga att de börjar rosta. Om du föredrar en möbel som åldras och utvecklar karaktär genom rost, är detta ett alternativ. Men om du önskar att dina möbler ska behålla sitt ursprungliga skick år efter år, finns det några kritiska frågor att ställa:

  • UV-beständighet: Är färgen på möblerna UV-beständig?
  • Typ av färg: Vilken typ av färg har använts?
  • Galvanisering: Är smidesmöbeln galvaniserad för att öka rostskyddet?
  • Funnits på marknaden: Hur länge har möblerna funnits på marknaden?

Kvalitet på Svetsar och Fogar

Inspektera svetsarna och fogarna noggrant. En stark och välgjord svetsning är avgörande för möblernas hållbarhet och förmåga att stå emot vikter och påfrestningar.

Miljö och Transport

För miljömedvetna konsumenter är det också värt att undersöka var produkten tillverkas och hur långt den behöver transporteras innan den når din trädgård.

Skötsel och Underhåll

Även de bästa materialen och tillverkningsprocesserna kan inte ersätta vikten av regelbundet underhåll. Allmänna tips för att förlänga livslängden på dina utemöbler inkluderar:

  • Rengöring: Torka av möblerna ordentligt inför vintern.
  • Förvaring: Ställ in möblerna inomhus eller täck över dem med en lättpresenning under de kallare månaderna för att skydda mot väder och vind.

Skulle olyckan ändå vara framme och du vill fixa en del av möbeln som blivit skavd så är det lättare med en galvaniserad yta, då du bara behöver rengöra området som skall målas. En ICKE galvaniserad produkt måste du först rostskyddsbehandla innan du målar på.

Vår Smidesmöbel: Byggd för Att Hålla

Vårt fokus har varit att skapa en smidesmöbel som står emot tidens tand. Genom att galvanisera möblerna och använda sprutlackering med  UV-beständig färg, siktar vi på högsta möjliga kvalitet och hållbarhet. Tillverkningen sker inom EU för att garantera hög standard och kort transportsträcka. Dessutom är vår tillverkare certifierad vad gäller olika miljöstandard och arbetar aktivt med att minimera miljöpåverkan.

Varje möbel levereras dessutom i ett handsytt fodral av tjockt, vadmalsliknande tyg. Detta fodral skyddar möblerna från skav och andra skador när de staplas inför vinterförvaringen. Det är också återvinningsbart och vi har genom detta tagit bort en stor mängd plast som annars skulle skydda produkten. Med dessa åtgärder i åtanke kan du vara säker på att din investering inte bara är hållbar, men även estetiskt tilltalande år efter år.

Mr Fredriks smidesmöbler har funnits på marknaden i över 10 år, vilket gör att de har haft lång tid på sig att visa att de klarar vårt tuffa klimat.

Vackra och högkvalitativa trädgårdsmöbler i smide

Våra vackra trädgårdsmöbler i smide är inte bara funktionella och praktiska för utomhusbruk, de är också väldigt stilfulla och högkvalitativa. Varje trädgårdsmöbel är tillverkad med omsorg och precision av skickliga hantverkare, vilket ger en känsla av elegans och tidlös skönhet till din trädgård. Dessa eleganta trädgårdsmöbler i smide inkluderar allt från vackra cafébord till bekväma caféstolar. Dessa möbler är perfekta för att skapa en mysig och inbjudande atmosfär i din trädgård, där du kan njuta av avkopplande stunder med vänner och familj.

Eleganta utemöbler i smide

Med våra eleganta utemöbler i smide kan du på ett enkelt sätt göra din trädgård mycket mysigare! Vid våra fina cafébord och caféstolar kan du sätta dig och njuta av en god bulle och saft i den heta sommarvärmen. Oavsett om det är för en lugn fika på förmiddagen eller för en trevlig grillkväll på kvällen så är våra utemöbler i smide det perfekta valet för att göra din trädgård ännu mer inbjudande och bekväm.

Läs mer om hur våra möbler tillverkas

Klicka på någon del av texten, så kommer du till en mer fullständig beskrivning över hur våra produkter tillverkas, vilka olika standards och certifieringar vår leverantör har. ALLT DET SOM SKILJER EN BRA MÖBEL FRÅN EN SOM INTE ÄR LIKA BRA!