Urnor, krukor skålar och vaser

På Mr. Fredrik finner du en omfattande kollektion av urnor, krukor, skålar och vaser som alla delar en gemensam egenskap – de är samtliga oerhört vackra! Vi har ett imponerande utbud av krukor och urnor i olika storlekar och med ett brett spektrum av motiv att välja mellan. Variationen sträcker sig från klassiskt till modernt och allt däremellan. Så, oavsett om du har en klassisk eller en mer modern inredning, har vi garanterat en kruka eller urna som passar din personliga stil. De finns även i olika storlekar för att möta olika behov och önskemål, från små och diskreta till stora och imponerande. Utforska vårt sortiment nedan och hitta din perfekta kruka eller urna här hos oss!

Dekorera med en unik urna eller kruka

När det gäller motiv och mönster på våra urnor och krukor finns det inga gränser för kreativiteten. Vi erbjuder allt från traditionella mönster som blommor, blad och geometriska former till mer unika motiv som djur, figurer och abstrakta konstverk. Oavsett om du letar efter något diskret och tidlöst eller något mer uttrycksfullt och unikt, kan du vara säker på att hitta det hos oss.

Bland de många alternativen som vi på Mr. Fredrik erbjuder finns bland annat en härligt röd kruka i plåt och mässing med en krona som motiv, en vacker skål i form av ett snäckskal och en stor kruka i brons med grönpatinering. Du hittar även en fantastisk urna med hästar i profil och en porslinskruka med humlemotiv. Som du märker har vi ett väldigt brett och varierat utbud. Oavsett vilken urna eller kruka du väljer, kommer du få en unik produkt som kommer att bli ett fantastiskt tillskott till din inredning,

Hitta din perfekta kruka hos Mr. Fredrik

Med en vacker kruka från Mr. Fredrik, kan du vara säker på att du investerar i produkter som är högkvalitativa och kommer att ha en lång livslängd. Vi lägger stor vikt vid såväl form som funktion, för att ge dig en kruka som inte bara är vacker, utan också praktisk.

Uppgradera din trädgård med en vacker urna

På Mr. Fredrik hittar du garanterat en urna som passar din personliga stil! Våra urnor passar perfekt utomhus i din trädgård för att höja din trädgård! Dessa urnor är tillverkade av högkvalitativa material som är särskilt anpassade för att klara av utomhusmiljön och behålla sin skönhet år efter år. Oavsett om du föredrar en klassisk och tidlös urna eller en mer modern design, har vi på Mr. Fredrik något som passar just dig!