OSCAR BORGSTRÖM VÄSKOR

OSCAR BORGSTRÖM - VÅRT VARUMÄRKE FÖR VÄSKOR I CANVAS OCH JUTE

En Oscar Borgström väska står som en garant för unika väskor tillverkade av canvas och jute av hög kvalitet. Dessa canvasväskor är skapade av robust, tjock canvas som ofta kompletteras med detaljer i seldonsläder och gjutna mässingsdetaljer. Det som gör vår kollektion särskilt unik är att våra väskor gjorda av återvunnen canvas, vilka kan vara upp till 70 år gamla! Denna återanvändning av material ger inte bara varje väska en unik karaktär, utan minskar också miljöpåverkan genom att minska behovet av nya resurser.

För de som föredrar en enklare stil till ett överkomligt pris erbjuder vi även juteväskor. Dessa väskor är tillverkade av naturligt jutetyg och har handtag av bomull. Utöver vårt sortiment av väskor erbjuder vi också kuddar tillverkade av återanvänd canvas, vilket ger varje hem en touch av unik charm och karaktär.

Investera i en Oscar Borgström väska

Varje Oscar Borgström väska är hantverksmässigt tillverkad med fokus på kvalitet och hållbarhet. Materialvalen är noggrant utvalda för att säkerställa att väskan tål vardagens påfrestningar från ett aktivt liv. Vårt fokus på naturmaterial, hållbarhet och unik design gör en Oscar Borgström väska till ett självklart val för dig som vill ha både stil och samvete när du väljer din nästa väska eller accessoar. Med en Oscar Borgström väska kan du alltså vara säker på att den kommer att följa med dig på alla dina äventyr, vare sig du är hemma, på resa eller utforskar världen runt omkring dig.