Recliner In forged iron, , BLACK from Mr Fredrik

  • 429.30 EUR

Vilstol i svart. Stolen är i smide, galvaniserad och  sprutlackerat,  tillverkad i Europa  för högsta kvalitet på svetsning och  för ko

In stock
Article Number: MÖB0088
Share

Vilstol i svart.
 Stolen är i smide, galvaniserad och  sprutlackerat,  tillverkad i Europa  för högsta kvalitet på svetsning och  för kontroll  av material och  process.
 Denna  möbelserie är i  smidesstål som   galvaniserats och   sprutlackerats. De  är tillverkade i  Europa för   högsta kvalitet på svetsning och för  kontroll av material  och  process.
 De  är tillverkade av smidesstål  som håller en exakt   komposition och därför  aldrig varierar i kvalitet  och i sig har en   mycket hög kvalitet. Alla    produkterna är  galvaniserade och sedan   pulverlackerade med en speciell  polyesterfärg  för utomhusbruk.
 Möbler   skall naturligtvis skötas ändå  och gärna  torkas av efter regn, men   också förvaras inne under  vinterhalvåret.  Dessutom skall de omgående   behandlas om de får  stötmärken för att  rosten inte skall angripa   järnet och rosten komma  inifrån. Grunda med  en rostfärg om olyckan är   framme och måla sedan på  med färg som är den  samma som originalet.   Vill du ha korrekt färgnummer  av oss så skickar  du ett mail och du  får  tillbaka det korrekta numret.
 Längd; 68 cm
 Bredd; 58 cm
 Höjd; 78 cm